Ordinacijski čas
PON: 15.00 - 19.30
TOR: 7.00 - 13.00
SRE: 7.00 - 19.00
ČET: 7.00 - 13.00
PET: 7.00 - 12.00
*kosilo 13.00-14.00

Samoplačniške storitve po predhodnem dogovoru izven navedenega urnika.

+386 51 203 283
info@pio.si

PRVI PREGLED


Ob prvem pregledu se najprej pogovorimo o vaših težavah, pričakovanjih in strokovnih možnostih zdravljenja. Ob tem se pogovorimo tudi o vašem splošnem sistemskem zdravju, morebitnih alergijah in boleznih, zdravilih, ki jih uživate ter razvadah, ki bi lahko vplivale na vaše težave ali potek zdravljenja.

Po pogovoru opravimo natančen pregled obraza, zob, obzobnih tkiv in celotne ustne votline ter področij, ki so tesno povezana z njo. Na podlagi pregleda naredimo zapis stanja, ki nam skupaj z rentgensko analizo zob, čeljustne kosti oz. ostalih obraznih področij pomaga pri postavitvi diagnoze, načrta in spremljanja poteka zdravljenja.

Po pregledu vam pojasnimo stanje in predstavimo možnosti zdravljenja. V pisni obliki vam izdamo tudi izvid, ki vključuje zapis stanja, ključne ugotovitve pregleda in načrt možnega zdravljenja ter morebitna navodila za vašega zobozdravnika, osebnega zdravnika ali specialista drugih področij.
V primeru, da zobozdravnika nimate, vam lahko na željo tudi priskrbimo kontakt.

Za uspešno zdravljenje in dolgoročno ohranitev zdravja ter obzobnih tkiv je med in tudi po zdravljenju najpomembnejša redna, natančna in pravilna ustna higiena, zato se ob prvem pregledu seznanimo tudi z vašimi navadami ter tehniko ščetkanja in vzdrževanja ustne higiene. Tako vam po potrebi lahko tudi pomagamo pri učinkovitosti tehnike in zagotavljanju pravilnega vzdrževanja ustne higiene.

PRVI PREGLED

Za pregled si prosim rezervirajte približno 45 minut.

Ob prvem pregledu potrebujemo morebitni seznam zdravil, ki jih jemljete ter panoramski rentgenski posnetek zob, ki ne sme biti starejši od dveh let.

Na podlagi prvega pregleda vam v primeru samoplačniške oskrbe izdelamo predračun zdravljenja glede na možnosti, obseg in potek zdravljenja.
Cena samoplačniškega prvega pregleda znaša 100 evrov.

+386 51 203 283